Hronika

[ Izvor: Kurir ]

15. 09. 2022. 15:31 14

UŽAS NA KARABURMI Kombi prešao nekoliko puta preko deteta

Baka je vrištala da bi je vozač kombija čuo, ali on se nije zaustavljao! Sve se dogodilo kad je vozio u rikverc, rečeno je reporterima Kurira na mestu strašne tragedije na Karaburmi gde je danas stradala trogodišnja devojčica. U Kornetskoj ulici danas se oko 12.35 časova desila teška saobraćajna nesreća, kada je kombi pregazio dete staro tri godine. Devojčica I. H. preminula je u obližnjem Domu zdravlja, uprkos naporima lekara da je spase.

Baka deteta je ispičala šta se dogodilo.

- Bili smo napolje i u jednom trenutku je došao kombi, koji stalno tu dolazi radi dostave. Išao je u rikverc i mi smo primetili da je dete istrčalo na ulicu. Vikali smo da stane, da ne ide u rikverc jer je dole dete, ali nije čuo ili nije hteo da čuje - kaže baka pokojnog deteta.
Ona dodaje da je kombi došao kako bi izvršio istovar u zgradi preko puta kuće u kojoj dete živi.

- Ispred kuće ju je udario i prešao je točkovima preko deteta. Mislio je da je dete cigla, pa je nekoliko puta uprelazio točkovima preko devojčice. Igrala se na putu i eto kako je završila.

Žitelji ove ulice kažu da ne pamte ovakvu tragediju.

- Dete je bilo pored puta sa još dvoje male dece. Dvoje dece je pobeglo, a ona se spustila i igrala sa kamenčićima. Beba je kukala, vrištala, zapomagala. Užas - kažu oni za Kurir i dodaju da je vozač koji je izašao iz kombija bio van sebe.

- Ne znam da li je bio pijan, drogiran ili se uplašio. Nije bežao. Otac je bukvalno gledao kako mu dete umire, a tek je seo da jede - kaže ona.
Dete je posle udesa prevezeno u Dom zdravlja "Pana Đukića" na Karaburmi u polusvesnom stanju. Na licu mesta zatečen je Igor D.. (28) koji je u ulici Kornatska broj 105 vozio kombi "fijat dukato" i udario dete.

Policiija je uhapsila vozača kombija.

Meštani kažu da je neko od komšija odmah uzeo dete u naručje i da je odneto u Dom zdravlja na Karaburmi u polusvesnom stanju. - Dete je bilo krvavo. Užas, toliko je bilo tužno gledati te potresne scene - kažu komšije.

Roditelji preminule devojčice upravo su došli kući i majka je pred policajcima koji ih ispitivali bacila korito i rušila ogradu,dok je otac vikao i mahao rukama objašnjavajuči kako je došlo nesreće u kojoj su ostali bez deteta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


U trendu

Zoran Živković [29.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati