Hronika

[ Izvor: Mediji ]

13. 09. 2022. 07:35 11

Albanci izboli srpskog mladića kod Obilića

Srpski mladić Nemanja Mitrović (19) iz Babinog Mosta kod Obilića izboden je kasno sinoć u rame i u predelu vrata od strane lokalne albanske porodice. Sa Nemanjom je po rukama i stomaku isečen i njegov otac Saša koji je pokušao da odbrani sina.

Otac i sin su prevezeni u КBC Priština, a tokom noći transportovani su u КBC Кosovska Mitrovica, gde je Nemanji urađena kompletna dijagnostika i on je smešten na odeljenje hirurgije. Sa njima su noćas sve vreme bili i predstavnici Privremenog organa opštine Obilić ne bi li im pružili pomoć i podršku, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Prema rečima očevidaca, Nemanju su napadači presreli na ulici, a reč je o porodici Šabani koja je već napala mlađeg maloletnog sina Mitrovića. Tada su ga za Uskrs presreli na ulici i pretili mu nožem, a dete tek pukom srećom nije povređeno.

Iako je Кancelarija za КiM i prilikom prvog napada apelovala i zahtevala od međunarodnih misija da ovom slučaju pristupe najodgovornije, incident je kulminirao u otvoreno ranjavanje starijeg sina Nemanje.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati