Hronika

[ Izvor: Mediji ]

31. 08. 2022. 10:56 5

I Popović optuživao Severinu za drogu: "Nije htela da se testira"

Nakon tuče u stanu njihove majke, Severina i njena sestra Marijana nastavljaju obračun preko medija. Marijana je danas optužila svoju sestru da koristi narkotike i da je za lečenje.

„Izuzetno sam potresena ubilačkim nagonom porodičnog nasilja i ne želim komentarisati plaćene i sramne tekstove od PR tima dotične. Teško je porodici s nekim ko dugo vremena konzumira razne narkotike, a ne želi se podvrći psihološkoj podršci i lečenju. Prostituisati svoju ličnost medijski na štetu i obraz svoje porodice još je jedan devijantan psihološki put dotične“, ispričala je Marijana za „Dnevnik Nove TV“.

Slične optužbe na račun pevačice imao je i njen nekadašnji partner Milan Popović, sa kojim se godinama sudi zbog starateljstva nad sinom.

“Za mene je veza prestala nakon šest meseci, tri meseca smo imali kao neku vezu, druga tri meseca su protekla u tim nesuglasicama, tim ogromnim prepadima raspoloženja koja su možda povezana s nekom zavisnošću od nečega, ne znam šta je u ovim krajevima normalno u toj branši, aj da kažem tako, bez da uvredim…”, rekao je Popović pre godinu dana u jednoj emisiji, a voditelji su tražili pojašnjenje.

“Svakakve supstance, šta god… Više sam nego siguran, znam da jednom smo imali situaciju kad sam tražio da odemo da se testiramo zajedno na drogu, da bismo imali više poverenja jedno u drugog, odbila je i bila je ogromna svađa, znači, kako ja smem od nje da tražim to da se ona testira, da joj slučajno nisam uzeo kosu, nešto uradio”, ispričao je tada biznismen.

“Iz razgovora sa stručnjacima sam shvatio da je to glavni razlog tih njenih oscilacija, promena raspoloženja s kojima se jednostavno nisam htio nositi”, dodao je Popović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati