Hronika

[ Izvor: Mediji ]

31. 08. 2022. 09:26 5

Severinina sestra: Ona je za lečenje, koristi narkotike

Pevačicu Severinu Vučković sačekala je policija juče na aerodromu. Razlog su bile optužbe njene sestre Marijane da ju je Severina fizički napala.

Marijana Vučković juče je optužila svoju sestru Severinu da ju je nakon svađe u stanu njihove majke u Splitu i fizički napala.

Ubrzo su se oglasili Severinini saradnici tvrdeći da je Marijana ta koja je bila nasilna, a njihova majka Ana je stala na stranu pevačice dodavajući da se Marijana „bacakala po stanu“.

Severinin PR o incidentu je rekao da je Marijana pevačici pokidala ogrlice s vrata i razbila telefon. Komšije u Splitu ispričali su medijima da se Marijana po zgradi galamila da će iskrvariti.

Marijana se sada oglasila i dodala da pevačica koristi narkotike.

"Izuzetno sam potresena ubilačkim nagonom porodičnog nasilja i ne želim komentarisati plaćene i sramne tekstove od PR tima dotične. Teško je porodici s nekim ko dugo vremena konzumira razne narkotike, a ne želi se podvrći psihološkoj podršci i lečenju. Prostituisati svoju ličnost medijski na štetu i obraz svoje porodice još je jedan devijantan psihološki put dotične", ispričala je Marijana za "Dnevnik Nove TV".

Ona se osvrnula i na Severinin skandal sa socijalnom radnicom.

"Nasrtati stalno na porodicu, učiteljice, socijalne radnice, bivše partnere... Nije to čista glava, a institucije već prethodna četiri meseca po mojoj uredno pisanoj prijavi i upozorenju ništa nisu preduzete. Zato je ovo sinoć bila posledica napada kroz nesagledavanje ovih posledica na moju raniju prijavu socijalnom centru Maksimir i upravnici Jasni Cesarec, MUP-u Maksimir i DORH-u", ispričala je sestra.

Marijana ju je nazvala "mentalno upitnom".

"Ovo sada je posledica nemara. Zahvaljujem državnim ustanovama, Ministarstvu unutrašnjih poslova Hrvatske, javnom tužitelju, DORH-u, što sam se branila od oštrog predmeta i zadobila ubodnu ranu od agresivne i mentalno upitne osobe. Ubosti člana porodice i ne pozvati hitnu pomoć je naum s kojim je došla da to obavi. Jadna je država kad dopušta da ovakve osobe javno djeluju", zaključila je Marijana Popović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati