Hronika

[ Izvor: Jutarnji list ]

30. 08. 2022. 21:36 6

Severina saslušana, pa je odveli u bolnicu

Posle dramatične noći, burno popodne i veče za Severinu okončano je oko 20 sati, kada je ona u dogovoru sa policijom izašla iz stanice, a usput je izbegla novinare i snimatelje koji su čekali ispred ulaza.

Šta se ovog utorka u popodnevnim i večernjim satima događalo, za Jutarnji list je ispričala advokatica Jasminka Biloš, koja je sve vreme bila sa Severinom. Pevačica je bila na saslušanju, da bi u pratnji policije otišla u Kliniku za traumatologiju radi pregleda povreda koje je, kako je tvrdila, njoj nanela sestra Marijana.

- Sve je počelo kad su jena aerodromu sačekali policajci i rekli joj da sa njom moraju da obave informativni razgovor zbog okolnosti prijave njene sestre da joj je Severina nanela povrede. Kad su joj policajci to rekli, ona me je nazvala i ja sam došla u policiju. Čekali smo neko vreme da se s njom obavi razgovor, dobila je obaveštenje o pravima - vezano za prijavu njene sestre da ju je fizički napala, da ju je Severina gurnula niz stepenice i da joj je nanela povrede - rekla je Jasminka Biloš, pa dodala:

- Severina je policajcima ispričala da je ona došla u stan majke Ane, nakon što ju je nazvala strina i rekla da je Marijana došla nepozvana u stan, da se svađala sa majkom i da ne želi da ode. Kad je Severina došla, Marijana je nju napala, pokidala joj je ogrlicu i snažno povukla za vrat. Posle toga policajci su odlučili da odvedu Severinu na lekarski pregled i otišli smo u Kliniku za traumatologiju. Sve to trajalo je neko vreme i Severina je dala izjavu policiji nakon čega je napustila stanicu. Mi ćemo protiv njene sestre podneti prijavu.

Kakav će biti epilog celog slučaja, procijeniće splitska policija jer je zagrebačka policija samo postupala po molbi svojih kolega koji su i bili raspisali potragu za Severinom nakon što su primili prijavu njene sestre i nju su na zahtev splitske policije sačekali policajci na zagrebačkom aerodromu i doveli je na saslušanje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati