Hronika

Mediji [ Izvor: FOTO: Fejsbuk ]

13. 08. 2022. 18:47 5

Pobio nam je decu...

Iz sata u sat otkrivaju se detalji nečuvenog zločina čiji je glavni akter Vuk Borilović (34) likvidirao deset sugrađana na Cetinju, među kojima i dvoje dece, pre nego što je ubijen.

Kako se saznaje, medicinska sestra u Opštoj bolnici “Danilo I” na Cetinju Nataša Pajović Martinović, koja je ubijena tokom krvavog pira Borilovića, pre nego što je podlegla povredama telefonom je obavestila supruga Miloša Martinovića da su im ubijena oba sina…

Zatečen neverovatnom vešću Miloš je pozvao Borilovića, svog stanodavca.

– Pobio sam i tvoju i moju familiju – odgovorio mu je Borilović naoružan lovačkim karabinom i opasan sa dva redenika municije krenuo u kuće svojih komšija u naselju Nedovina, ubijajući ih bez milosti…

Podsećamo, Borilović je ubio i komšiju Milana Mitrovića (37), a potom i svog ujaka Gorana Đurišića (54), a onda je silazeći niz ulicu, usmrtio i komšinice Aleksandru (52) i Danijelu Radunović (51).

Ranio je još četvoro komšija – Slavicu Zvicer, Filipa Đurkovića, Milevu Ramadanović i Darinku Čelebić, kao i policajca Ljubišu Maksimovića koji je pokušavao da ga savlada.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati