Hronika

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

12. 08. 2022. 21:20 4

Direktoru Zavoda za sport određen pritvor

Direktoru Zavoda za sport i medicinu sporta, Goranu Bojoviću, određen je pritvor do 30 dana zbog nasrtanja na radnicu. Pritvor mu je određen da ne bi uticao na svedoke.

Podsetimo, Bojović je ovog petka priveden nakon što se pojavio snimak na kome se vidi kako nasrće na bivšu zaposlenu.

Osumnjičeni G.B je po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu uhapšen od strane pripadnika MUP RS i uz krivičnu prijavu doveden dežurnom zameniku javnog tužioca, koji ga je saslušao zbog izvršenja krivičnog dela zlostavljanje i mučenje. Nakon što je osumnjičeni izneo svoju odbranu, Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet je predlog za određivanje pritvora, naveli su danas iz tužilaštva.

Podsetimo, Bojović je krajem prošle godine uleteo u jednu od kancelarija, a onda pred najmanje dva svedoka fizički napao radnicu.

Snimak sigurnosnih kamera pokazuje Bojovića kako ulazi u kancelariju, a onda se odmah unosi u lice radnici. Pokazuje joj prstom ka vratima, a kada mu ona odgovara hvata je za vrat i gura u fotelju, ona pada u fotelju nakon što je leđima udarila u zid. Nadvio se nad njom, a onda ona ustaje i nastavlja se polemika.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati