Hronika

S. M.

25. 07. 2022. 18:13 6

Roditelji momka preminulog na Adi: Bože, što nam uze jedinca!

Smrt Andrije Stanišića (20) iz iz aleksinačkog sela Koprivnica, koji se u nedelju utopio na Adi, zavila je u crno ovaj kraj. U njegovoj porodici tuga do neba, a majka tragično stradalog mladića Milica kaže da ga je rodila sa šesnaest godina.

- Spremali smo se da mu 21. avgusta poroslavimo dvadeseti rođendan, sad će majka tortu na grob da mu nosi. Jao, Bože, što mi uze jedinca - u pola glasa, kroz plač kaže očajna žena.

Dodaje da je njen sin otišao 11. juna u Beograd da radi kod njenog brata, svog ujaka.

- Hteo je da zaradi za džeparac, da kupi patike, garderobu, želeo je sve što i ostali mladi, trebao mu je novac da ostvari snove. Mnogo je želeo da postane poznat, igrao je fudbal, sanjao o profesionalnoj karijeri. Eto, jadan, postao je poznat na najgori način - priča Milica.

Objašnjava da ga je Saša, otac mladića, njen suprug, poslednji put video u subotu, pre kobne nedelje. Odneo mu je veš I čarape i bili su zajedno dva sata.

- U nedelju je trebalo da radi, ali je kazao da namerava da se odmori i da ide na Adu. Mislim da nije znao da pliva, nikada ga nisam video da pliva, ali je on govorio da zna - priseća se otac stradalog mladića.

Da se njihov sin utopio, saznali su od policije, koja ih je obavestila i o tome da je bio na pedalini i na tridesetak metara do obale, odlučili su da doplivaju. Andrija je odmah potonuo, a pored prijatelja koji su bili sa njim, pokušao je da ga spasi i vaterpolista Filip Filipović, ali sve je bilo uzalud.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati