Hronika

[ Izvor: Blic ]

05. 07. 2022. 09:08 8

Miša Grof: Vidoje nije imao 44 godine

Miša Grof, otac pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, ne može da dođe sebi nakon velikog gubitka, a sad je, nakon višednevnog javnog prepucavanja sa snajkom Nikolinom Pišek oko nasledstva, rešio da otkrije istinu o sinu i njegovoj smrti.

Iako je Vidoje Ristović preminuo još u maju ove godine, Miša Grof, iliti Vitor Ristović, ističe kako obdukcijskog nalaza - i dalje nema.

- Meni su rekli da se to čeka mesec i po, dva. Nisam dobio ništa. Trebalo je da dobijem nalaz obdukcije na kuću. Bio sam u policiji, u 29. novembru, ni oni nemaju podatke. Oni ništa nisu dobili. Rekli su mi: "I oni će dobiti". I oni čekaju da dobiju! - ističe Miša, te navodi da nije istina da je njegov naslednik imao 44 godine kad je umro, već 42.

- Moj sin nikad nije imao probleme sa srcem. Plivao je. U zadnje vreme se jeste malo ugojio. On nije imao 44 godine, nije bio napunio ni 43 godine - dodao je Vidojev otac za "Premijeru".

Miša je sinoć javno rekao da se ne plaši suđenja sa Nikolinom.

- Za takve osobe kao što je ona su napravljene ustanove kao sto je Laza Lazarević. Ona treba da ide da se leči, jer je bolesna. Muž joj je umro, a ona nosi crvenu haljinu i venac oko glave. A kada joj je pas rastrgao njenog psa nosila je šest meseci crninu. Išla je na groblje, pa ga kremirali i od tada drži urnu sa njegovim pepelom na kaminu - dodao je bio Ristović za pomenut medij.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati