Hronika

[ Izvor: Mediji ]

20. 04. 2022. 09:21 8

Darko Kostić uhapšen, prijavljen za otmicu

Modnog kreatora Darka Kostića sinoć je policiji prijavio jedan mladić koji je nadležnima rekao da mu je prijatelj javio da ga pomenuti Kostić drži zatvorenog u špajzu i preti mu ubistvom, pišu beogradski mediji.

Kako se navodi u izveštaju policije, mladić star 19 godina poslao je poruku da je zatvoren u špajzu i "da D. K. hoće da ga ubije".

Patrola policije zatekla je oštećenog na ulici u blizini stana modnog kreatora i on je upućen u stanicu da podnese prijavu.

Nakon toga, Kostić je uhapšen i određeno mu je zadržavanje.

Kostić bi sutra trebalo da bude saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, što je za Nova.rs potvrdio njegov advokat Dimitrije Ilić.

- Moj klijent je zadržan do 48 sati i sutra će biti saslušan u nadležnom tužilaštvu. Stavljaju mu se na teret dva krivična dela - protivpravno lišenje slobode i ugrožavanje sigurnosti. Još uvek se nisam upoznao sa spisima predmeta - kaže advokat Ilić.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je modni kreator hapšen. Naime, Darko Kostić osuđen je prošle godine u Trećem osnovnom sudu u Beogradu na godinu dana kućnog zatvora zbog nedozvoljenog polnog uznemiravanja maloletnika i posedovanja narkotika.

Modnom kreatoru Darku Kostiću sudilo se za polno uznemiravanje dvojice mladića, od kojih je jedan maloletan. Sem toga, kreator se teretio i za omogućavanje uživanje narkotika, a za šta je oslobođen.

Kostić je uhapšen u junu 2018. nakon što ga je maloletni L. K., učesnik jednog rijaliti programa za decu, prijavio policiji da je pokušao da ga napastvuje. Maloletnik je tvrdio da ga je Kostić namamio u svoj stan kako bi mu dao novac za fotografije, ali da mu je potom u piće sipao preparat za potenciju. Ipak, on je, kako je tvrdio, uspeo da pobegne iz stana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati