Hronika

[ Izvor: Mediji ]

22. 02. 2022. 12:00 50

Ko su bahati policajci koji su slomili lobanju kolegi?

Danilo Stojanović, bivši načelnik Službe za kriminalističko-obaveštajne poslove, i Milutin Radovanović, koordinator u direkciji policije brutalno su pretukli kolegu M. V, načelnika odeljenja u Interpolu, na Cvetnom trgu, usred bela dana. Kako pišu beogradski mediji, dvojica funkcionera MUP su danima unazad proganjali ženu i dete M. V. u naselju u kom žive.

Ceo događaj se desio juče u kafiću "Harizma" na Cvetnom trgu, kada se M. V. sastao sa kolegom iz sedišta Direkcije policije B. D., i dok su sedeli za prvim stolom u bašti kafića, prišao im je njihov nekada zajednički kolega Danilo Stojanović, nakon čega je najpre došlo do verbalne prepirke između Danila i M. V., koji je odgurnuo Danila, a on se tada udaljio iz kafića.

Posle par minuta u "Harizmu" se vraća Danilo sa Milutinom Radovanovićem, i tada dolazi do tuče u kojoj je sa jedne strane učestvovao M.V., a sa druge Danilo i Milutin, kojom prilikom je Milutin zadao više udaraca pesnicom M.V. i na taj način ga povredio.

Osoblje kafića i B.D. uspeli su da ih razdvoje i tada se Danilo i Milutin udaljavaju ka Slaviji, a M.V. se vraća na posao. Povređeni M.V. je lekarsku pomoć zatražio u KBC Zemun, gde je dežurni ortoped konstatovao teške telesne povrede - prelom petog prsta desne šake i neurohirurg konstatovao lakše telesne povrede - nagnječenje poglavine, dok je na KCS maksilofacijalni dežurni otorinolarinoglog konstatovao prelom vilice.

M. V. se, iako se sam obračunao sa dvojicom nasilnika, dobro držao i odolevao im koliko je mogao.

Inače, kako beogradski mediji pišu, Danilo Stojanović zvani Dača i Milutin Radovanović su dovođeni u vezi sa kavačkim klanom, a blisko su sarađivali sa bivšom državnom sekretarkom MUP Dijanom Hrkalović.

Stojanović je bio načelnik Službe za kriminalističko-obaveštajne poslove (SKOP), dok je Radovanović bio koordinator u direkciji policije i s tog mesta je potom smenjen. Radio je na poslovima po nalogu Dijane Hrkalović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 50

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati