Hronika

[ Izvor: Podrinske/N1 ]

18. 01. 2022. 13:42 33

Batinaš sa čekićem sa blokade u Šapcu pretukao komšiju (VIDEO)

Dragan Popović iz Šapca tvrdi da ga je pretukao čovek koji je široj javnosti postao poznat nakon tuče u Šapcu prilikom razbijanja demonstracija, kada je jednog od demonstranata napao čekićem. Kako je objavio portal Podrinske, Popović je nakon sinoćnjeg napada bio u Opštoj bolnici Šabac gde mu je ukazana medicinska pomoć, snimljena mu je glava i dao je izjavu policijskim službenicima. Kako navodi Popović, napadnut je bez razloga.

- Čovek je išao ispred mene jedno 10 metara, reč je o Nikoli Čačić, mom komšiji. Kada sam bio na samom ćošku ulice on se vratio nazad ka meni. Pitao me je: "Komšo, znaš li ti mene" i ja sam mu odgovorio da znam i njega i njegovog brata i njegovu ženu, kao i da znam da živi u prvoj kući iza teretane. U tom trenutku udario me je pesnicom. Ja sam ga pitao: "Šta ti je, komšo", međutim, on je mene nastavio da udara drugi put, treći put sam pao dole na travu, nakon čega je počeo da me šutira nogama po glavi - rekao je Popović za  "Podrinske".

Kako se navodi, lekarskim pregledom utvrđeno je da ima hematome na glavi, kao i prelom nosa, zbog čega će morati sutra da se javi na Odeljenje ORL kako bi zakazao operaciju kojom bi mu vratili nos u prvobitno stanje.

Popović kaže da ga je pregledao i neurolog, a naredni pregled mu je zakazao za nedelju. S obzirom na krvarenje iz nosa koje još ne staje, savetovano mu je da ukoliko se ne zaustavi u toku noći, dođe ponovo na Urgentni prijem.

Kako kaže Popović, sreća je što je imao ranac na leđima, jer prilikom pada povrede su mogle biti još teže.

- Imao sam ranac, da nisam mogao sam povrediti kičmu. Dok me je udarao kada sam ležao, vikao sam za pomoć, zbog čega su i komšije izašle na prozore. Ostavio me je da ležim i krenuo je ka "Vodovodu" u kom sam zaposlen kao noćni čuvar. Polako sam ustao i krenuo ka komšinici da kažem da sam to ja, međutim on se vratio tih 30-ak metara i rekao mi: "Gde si pošao, hoćeš još da te tučem" - kazao je Popović.

Dodaje da je nakon toga uspeo da pobegne u svoje dvorište, pozvao je ženu i dete da izađu i pozvao policiju i Službu za hitnu medicinsku pomoć. U iskazu policiji, kako se navodi, Popović je Čačić naveo punim imenom i prezimenom. Čačić je poznat javnosti sa fotografija incidenta u Šapcu kada su se pripadnici policije povukli, a batinaši nasrnuli na građane koji su blokirali most i prostestvovali, te goloruki narod tukli dugim motkama i gumenim čekićima. Prošla su skoro puno dva meseca, a nasilnici do danas nisu procesuirani.

UPOZORENJE: VIDEO JE UZNEMIRUJUĆI (18+)

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 33

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati