Hronika

Direktno.rs

15. 01. 2022. 15:56 20

Pretnje Milivojeviću: "Žuta bagra" u Aušvic i Ritopek

Atmosfera linča i satanizacije političkih protivnika koju promoviše režim Aleksandra Vučića, odavno se prelila i u redove običnih građana, koji vođeni primerima sa medija koje kontroliše naprednjački lider, prete i vređaju pripadnike opozicije. Najnovija monstruozna pretnja upućena je predsedniku Izvršnog odbora Demokratske stranke, Srđanu Milivojeviću, kojem je poručeno da je za Aušvic i Ritopek.

- Kruševac je divan grad i nije kriv što je iznedrio bubašvabe, prodane kao što si ti. A za "žutu bagru" Aušvic je malo mesto gde bih vas ja nabio, pi******* smrdljiva - poručio je Nenad Inić Milivojeviću.

Ipak, Iniću ni Aušvic nije bio dovoljan, pa je pomenuo i Ritopek, aludirajući na kuću strave, gde je Veljko Belivuk, koji je po sopstvenom priznanju obavljao poslove po narudžbini Vučića, klao svoje žrtve.

- "Žuta bagro", nadam se da će Ritopek da bude aktuelan. 'Ajde kod logopeda, vepriću debeli - napisao je Inić.

Sve ove pretnje su samo pokazatelj do kog nivoa se usijala društvena atmosfera u Srbiji, kao posledica politike režima, koji besomučno svoje političke protivnike predstavlja kao neprijatelje države i naroda.

U tom cilju je sve dozvoljeno - lagati, klevetati, pretiti, prebijati, ubijati, progoniti... 

No, nejasno je kako pojedinci nisu svesni da ničija nije do zore gorela, pa neće ni Vučićeva, a onda će svako odgovarati za sve reči i dela. A pretnje Aušvicem i Ritopekom biće posobno tretirane.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 20

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati