Hronika

12. 01. 2022. 13:50 23

Tepić: Danilo Vučić i u Banjaluci u društvu Ace Rošavog

Danilo Vučić, sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uslikan je na proslavi Dana Republike Srpske u Banjaluci u društvu Aleksandra Vidojevića, zvanog Aca Rošavi, huligana koji se dovodi u vezu sa kavačkim klanom, a protiv kojeg se vodi postupak zbog demoliranja kafića "Komitet" u Beton hali.

Na fotografiji iz Banjuke iza Danila Vučića, vidi se Aleksandar Vidojević, o čemu je govorila i potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.
- Imam podatak da je u Banjaluci na proslavi Danilo Vučić, dakle punoletni građanin Republike Srbije, bio u društvu Ace Rošavog, za koga je lično (Veljko) Belivuk pred tužilaštvom dao iskaz da u je on rekao i objasnio da je direktna veza do predsednika republike Aleksandra Vučića - istakla je Tepić.Podsetimo, ovo nije prvi put da je Danilo Vučić uslikan u društvu Ace Rošavog. KRIK je na leto 2020. uslikao njih dvojicu kako u jednom kafiću zajedno gledaju derbi Crvene zvezde i Partizana.

Takođe, zajedno su uslikani u Rusiji tokom utakmice Srbija - Kostarika, kao i još nekoliko puta - jednom u noćnom izlasku, kao i na proslavi Dana Republike Srpske kada su bili za istim stolom zajedno sa Zvezdanom Terzićem i igorm Dodikom, sinom Milorada Dodika.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 23

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati