Hronika

Direktno.rs

24. 12. 2021. 19:40 26

"Šarić dao 100 miliona evra SNS da ga puste" (VIDEO)

Darko Šarić, osuđen 2014. na 15 godina zbog šverca 5,7 tona kokaina, prebačen je danas u kućni pritvor uz nanogicu. Neki su, međutim, puštanje Šarića zbog "davanja novca mafijaškom režimu", najavljivali i pre skoro mesec dana.

- Oni će pustiti Šarića koji je uhapšen zbog šverca nekoliko tona kokaina. Videćete. Ja sam u to apsolutno uveren. Znam koliko je Šarić dao novca vrhu ovog mafijaškog režima da bude pušten. Kad neko nekome da sto miliona evra, onda i te kako će se naći način da ta optužnica padne i da on bude pušten sa nanogicom. Pratite narednih dana, zvaćete me uskoro u emisiju kada ga budu puštali sa nanogicom - rekao je Srđan Milivojević.

Član Glavnog odbora Demokratske stranke najavljivao je ovo još pre skoro mesec dana kada je gostovao u emisiji "Među nama" i tada upozorio na spregu SNS-a sa Šarićem.

Inače, Šarić je bio osuđen na 15 godina zbog šverca 5,7 tona kokaina. U ovom postupku suđenje je počelo septembra 2010. godine, dok je tada Šarić bio u bekstvu. Četiri godine kasnije se predao. Tu presudu ukinuo je Vrhovni kasacioni sud.

Šarić je danas prebačen u kućni pritvor i biće u kući kod supruge Lane Popović, a očekuje ga suđenje pred većem Apelacionog suda.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 26

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati