Hronika

Direktno.rs

27. 11. 2021. 18:10 42

Otimao telefon, bacao žene: Ko je bahati Vulinov i Vučićev komandir?

Komandir policijske stanice Savski venac Aleksandar Krstić pokazao je danas "junaštvo" i kako se preti, udara, gura goloruki narod, žene... Sramota! Za njega, MUP, Vulina, Vučića...

Ko je "heroj" sa beogradskih ulica? Već je poznat kao bahat, ohol, "napredan" policajac. Tako je 3. aprila neposredno nakog brutalnog izbacivanja iz stana i teškog maltretiranja devedesetogodišnje Mare Džanković i njene ćerke Danijele od strane izvršiteljke Mirjane Dimitrijević, upao u stan, oteo joj telefon, uhvatio je za ruke i izneo iz stana zajedno sa još jednim policajcem koji ju je držao za noge.

Izgleda da Krstić voli da žene drži za noge, izbacuje ih iz stana, baca preko ograde, stavlja im ruke između nogu... Tako je uradio i danas na auto-putu kada je nepoznatu devojku bacio preko ograde!

- Aleksandar Krstić je prvi upao u stan, video Danijelu sa telefonom u ruci, izdrao se: „Je l' njih zoveš!?“, oteo joj telefon, zgrabio za ruke i uz pomoć još jedinog policajca izneo niz stepenište i ubacio u policijsko vozilo - pisao je u aprilu "Krov nad glavom".

Vulinova "junačina" je ponovila to i danas, ali sada je proširila repertoar, pa je kidisao i na goloruki narod, bahato, nevaspitano, nemoralno...

Krstiću, a šta ćeš sutra, kada sve ovo prođe?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 42

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati