Hronika

[ Izvor: Telegraf.rs ]

22. 11. 2021. 12:08 0

Produžen pritvor braći osumnjičenoj za ubistvo Đokića

Braći A. M. i K .M. iz Moravca, koji su uhapšeni zbog sumnje da su sa Goranom Džonićem i njegovim sinovima Stefanom i Milanom ubili tročlanu porodicu Đokić, danas je produžen pritvor.

Braća su lišena slobode nakon što ih je Goran Džonić, prvoosumnjičeni za ubistvo brata od tetke Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i dvadesetpetogodišnje ćerke Lidije, označio kao inspiratore i neposredne izvršioce zločina.

On je pred organima gonjenja kazao da su ga Jojke pretnjama prisilile da ih obaveštava o kretanju Đokića, te da je bio prisutan kada ih je jedan od njih dvojice likvidirao.

Ostao je pri tom iskazu i nakon što su na dokazima iz krivičnog dela pronađeni samo njegovi biološki tragovi. Istiao je da su ga braća prisilila da dodiruje ukradeni novac i druge stvari, kako bi ostavio svoj DNK da oni ne bi bili povezani sa zločinom. Međutim, na prepoznavanju u policiji, identifikovao je samo jednog od njih dvojice iako je i drugi bio prisutan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati