Hronika

[ Izvor: Mediji ]

24. 10. 2021. 17:39 0

Proširena istraga za ubistvo porodice Đokić

Više javno tužilaštvo u Nišu je povodom ubistva tročlane porodice Đokić donelo naredbu o proširenju istrage i protiv okrivljenih K. M. i A. M. koji se takođe terete za krivično delo teško ubistvo iz člana 114. stav 1. tačka 11. Krivičnog zakonika. Okrivljeni su danas saslušani u tužilaštvu, a Višem sudu u Nišu podnet je predlog za određivanje pritvora do 30 dana, saopštio je portparol niškog VJT Borisav Radonjić.

Rođena braća K. M. i A. M. iz Moravca uhapšena su 22. oktobra nakon što ih je Goran Džonić, takođe meštanin ovog aleksinačkog sela, optužio da su mu bili saučesnici u ubistvu njegovog brata od tetke Gorana Đokića. Džonić je braću, poznatu pod nadimkom "Jojke" okrivio da su ga prisili da ubije i opljačka bliskog rođaka.

Za ubistvo Đokića, njegove supruge Gordane i 25-godišnje ćerke Lidije, čija su spaljena tela pronađena 2. oktobra u ataru sela Moravac, okrivljeni su i Džonićevi sinovi M. DŽ. i S. DŽ.

Oni su juče saslušani pred tužilaštvom nakon čega im je sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu odredio pritvor do 30 dana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati