Hronika

[ Izvor: Mediji ]

23. 10. 2021. 21:01 6

Učesnik rijalitija pronađen mrtav u centru Beograda

Nekadašnji učesnik "Parova" Dimitrije Mijatov (42) zatečen je danas bez znakova života u jednoj pekari u centru prestonice, a policija utvrđuje okolnosti njegove smrti.

Kako prenose beogradski mediji, Dimitrije Mijatov je pronađen mrtav u pekari, a u toku je uviđaj. Mijatov je tokom učešća u „Parovima“ ispričao da je bio po zatvorima, i to u Grčkoj i Dominikanskoj Republici.

On je takođe tada priznao da je pljačkao radnje i da je zbog toga završio iza rešetaka. Jedna od njegovih krađa otkrivena je jer ga je odao mobilni telefon. Međutim, Dimitrije se bavio i drugim mutnim radnjama, o kojima je obavestio učesnike pomenutog rijalitija.

- U Grčkoj sam imao lažna dokumenta, a u Dominikanskoj Republici sam skidao klime sa zgrada. Bio sam organizator te akcije - ispričao je Mijatov jednom prilikom, a njegovu priču je dopunio Milutin Radosavljević Mili, koji je otkrio da je njegov cimer opljačkao i jednu staricu u centru Beograda.

Preživeo je ranjavanje, pomenuti zatvor, saobraćajne nesreće, a bio je i u paklu droge, o čemu je pričao u „Parovima“. Dimitrije je iza sebe ostavio sina, koji je nedavno bio veoma bolestan i kome su se borili za život.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati