Hronika

[ Izvor: Mediji ]

21. 10. 2021. 06:00 19

Gde ste miševi koji ste Dijani lizali cipele: Pita policajac koji ju je uhapsio 2012.

Čitam ove “ ekskluzivne“ natpise svih medija o Dijani Hrkalović i u svakom tekstu pronalazim svoje reči o njoj još dok sam bio u službi šta sam govorio, šta sam pisao sve do ovih dana. Tada me niko nije „čuo“, niko nije smeo da pisne o njoj, ćutali su nabijali glavu u pesak, klanjali joj se, predvali raport, nagrađivali je, smeškali se, govorili naša Dixy, naša lepota, pametna hraba otresita jaka, rođena za ovaj posao. A ja? Pa ja sam bio jedina budala, koja je javno pisala i govorila o njoj kao jednom ološu (nikada je kao ženu nisam uvredio, ali kao ljudskog Stvora-Tvora jesam) - kaže policajac Vladimir Savić, koji je uhapsio Dijanu Hrkalović, bivšu državnu sekretarku 2012. godine kada je sa „ekipom“ tukla opozicione aktiviste. Posle šikaniranja, degradiranja u MUP Savić je napustio policiju.

Hrkalovićeva je tada sa još nekoliko ljudi navodno pretukla opozicione aktiviste, a Savić je posle šikaniranja i degradiranja u MUP napustio policiju, piše ucentar.rs.

On u svom obraćanju na društvenoj mreži Fejsbuk podsetio na to da je nakon hapšenja Hrkalović „naravno proglašavan za lažova, neradnika, za nekog ko je protiv rukovodstva MUP-a, za nekog ko nije dostojan policijskog posla“.

„A pet godina za redom proglašavan sam za jednog od najboljih policajaca grada Beograda i za to nagrađivan. I šta sada? Sada svi miševi koji su ćutali i šlihtali joj se, sada se utrkuju ko će više da je opljuje i natovari. Smešno. Od heroine do kriminalke, pa kako to drugovi? Kako vaša Diksi koja vas je nagrađivala, unapređivala, pohvaljivala, kojoj ste sa poda lizali cipele, kako drugovi, ona?! Uzgred, prljave značke da vam javi ova budala, ne brinite brzo će vam Diski napolje poput Koluvije. Ima da odleži od 20 dana do 3 meseca, i ide na slobodu, samo ovo oko izbora da prođe, jer da se ne lažemo za sve ono što je nama uradila, terete je za najlakše krivično delo trgovina uticajem“, kaže Savić naglašavajući da ovo „delo se lako obara na sudu, po sistemu ona mi usmeno naredila, a ona nisam mu ja naredila“, rekao je Savić.

On je potom upitao i sadašnjeg ministra policije Aleksandra Vulina.

„Pitam se gde je sad Vulin da pozove sve policajce kojima je Diksi upropastila živote, karijere, koji su prošli zatvore, progone, koji su zbog nje i drugara otišli. Gde si Vuline?“, pitao je Savić u objavi i dodao:

„Vuline, nikada ni ti ni ta bagra nećete znati za empatiju, ljudskost, brigu i ono gotovo za vas nebitno javno izvinjenje svima nama i građanima Srbije koji su zbog Diksi kadrova ostali nezaštićeni“, kaže Savić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati