Hronika

Direktno.rs [ Izvor: Blic ]

07. 10. 2021. 14:52 2

Sahranjeno troje Đokića: Inspektori među narodom

Inspektori u civilu prisustvovali su danas sahrani brutalno ubijene porodice Đokić. Policajci su se izmešali sa rođacima, komšijama, prijateljima i meštanima koji su došli da na večni počinak isprate Gorana, Gordanu i Lidiju koju su oteti i ubijeni 26. septembra u ataru sela Moravac, gde i počivaju.

Kako ubice porodice Đokić još nisu pronađene, a policija veruje da je zločin izvršio neko ko je iz ovog kraja jer je odlično poznavao teren na kom je ubio ovu porodicu, potom njihova tela spalio, a onda desetak kilometara dalje, u ataru drugog sela, takođe na jako zabačenom putu zapalio njihov automobil.

To što je ubistvo izvršio neko ko je dobro znao ovaj teren jako je otežalo potragu za Đokićima, koja je trajala punih šest dana. Njihova tela locirana su uz pomoć baznih stanica, a onda su policajci pešče češljali svaki pedalj, njive, šiblje i priobalje reke, i tako su i prvo primetili ruku kako viri iz šiblja. Na tom mestu pronađena su spaljena, a potom granjem i daskama prekrivena tela majke, oca i ćerke.

Na licu mesta je i patrola policije koja vodi računa da sahrana prođe bez incidenata s obzirom na to da joj prisustvuje veliki broj ljudi.

U porodici ubijenih Đokića muk... Jedino se može čuti tihi plač rodbine koja stoji okupljena oko kovčega i prima saučešča svih koji dolaze da ih isprate na večni počinak.

Gotovo ceo Aleksinac došao je da isprati preminule Đokiće, te stotine ljudi stoji u redu na ulici, čekajući svoj red da izjave saučešće.

Opština Aleksinac donela je odluku o proglašenju dana žalosti povodom tragedije u kojoj su život izgubili članovi porodice Ðokić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati