Hronika

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

19. 09. 2021. 17:39 3

"Bio je zlatno dete": Oglasio se trener preminulog dečaka

"Tragedija ogromna, nije mi do priče uopšte. Izgubili smo zlatno dete za primer, svi smo utučeni, bol je ogromna, dete je bilo zdravo i pravo", rekao je kratko Filip Tomašević, trener ekipe FK Rad Barajevo za koju je igrao preminuli tinejdžer D.J.

Naime, posle tragične smrti mladog fudbalera svi su u šoku. Njemu je pozlilo u toku utakmice, a nakon reanimacije je preminuo.

Sportski lekar Bojan Ćećez za beogradske medije je otkrio da je, početkom septembra obavljen lekarski pregled svih igrača u klubu Rad Barajevo, a preminuli mladić je bio potpuno zdrav, prenose Novosti.

- Pre 15-ak dana je obavljen pregled i D.J. je prošao sve medicinske testove. Čak je rađen i test opterećenja, posle napora je rađen i EKG, kao i saturacija kiseonikom i i laboratorija i sve je bilo u najboljem redu. Apsolutno je bio zdravo dete. Nikakve pokazatelje nije imao da nešto ne valja, sve je bilo u najboljim mogućim granicama - rekao je za Ćećez.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati