Hronika

Direktno.rs

06. 08. 2021. 22:32 64

Ispiranje mozga: "Belivukove bande podržavali Đilas i Jeremić" (VIDEO)

Naprednjaci se tokom svih prethodnih godina vode onom maksimom da hiljadu puta izgovorena laž postaje istina, pa su od trenutka kada je uhapšena banda Veljka Belivuka krenuli da je povezuju sa opozicijom. Na taj način su ispirali ljudima mozak i očigledno su neke i uspeli da ubede da je laž zapravo istina. Tome u prilog govore reči penzionera, koji je poverovao u tu konstrukciju SNS-ovaca, pa je, uveren u njenu tačnost, samouvereno prenosi.

Naime, u video snimku, koji se nalazi pred vama, penzioner je pričao o kriminalnom klanu Veljka Belivuka, te istakao da su ga podržavali Dragan Đilas i Vuk Jeremić, što smo toliko puta ovih dana mogli da vidimo na naslovnim stranama prorežimskih tabloida, ali i da čujemo na televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

Očigledno su to ovom gospodinu jedina sredstva informisanja, pa se još jednom potvrdilo zašto Vučić neće da pristane da oslobodi medije. Jer, onda se ne bi čule samo konstrukcije koje on plasira, već bi mogle da se čuju i reči opozicije.

A pošto to nije moguće, onda dolazimo do toga da penzioner mrtav-'ladan izgovori:

- Za nedelju dana treba da sude celoj toj Belivukovoj bandi, ima ih preko 30 - rekao je on, a na pitanje "čiji su to ljudi bili", on odgovara:

- Pa, Jeremićevi i Đilasovi. Oni su ih podržavali. Ta banda je imala snajper, hteli da pucaju, umalo da ubiju Vučića, da dođu na vlast na silu - rekao je penzioner.

Dakle, Vučić i njegovi saradnici na sve načine pokušavaju da isperu ljudima mozak i da ih uvere da je laž zapravo istina. Žalosno je što su kod nekih očigledno u tome i uspeli...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 64

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati