Hronika

Direktno.rs

24. 07. 2021. 18:59 24

"Nešo, kaži sve što ti je na duši, kazna će ti biti manja"

Otvoreni rat između Aleksandra Vučića i Nebojše Stefanovića se sve više rasplamsava, a najnoviji napad Vučićevih tabloida na ministra odbrane sa optužbom da je radio za Veljka Belivuka, naišla je na žestok odgovor Stefanovića koji najavljuje tužbe. Kao i svaki put kada dođe do sukoba unutar vlasti, reakcije na društvenim mrežama su brojne.

- Stavljajući me u isti koš sa mafijom, kao one koji će "profitirati od uklanjanja Vučića", autori i incijatori ovakvih bolesnih konstrukcija prešli su svaki prag normalnog i njihove bezumne napade shvatam kao napade na mene, moju porodicu i moju državu, tako da će i moji dalji odgovori i koraci biti takvi da zaštitim sve što mi je najsvetije - saopštio je Stefanović najavljujući tužbe u ponedeljak.

Podsetimo, prorežimski tabloid Objektiv, koji kontroliše Stefanovićev kum Aleksandar Papić, objavio je juče da je došao u posed Skaj poruka koje je Velja Nevolja razmenjivao, a iz kojih je jasno da su bivši ministar policije Nebojša Stefanović i Dijana Hrkalović kontrolisali kriminalnu hobotnicu koja je terorisala Srbiju.

- Nebojša Stefanović bi bolje bilo da tuži Vučića. On stoji iza tabloida koji kopaju raku dr Nebojši. Ali, naravno, veliko foliranje se podrazumeva - kaže Bata Jole.

- "Nebojša Stefanović najavio tužbe protiv tabloida koji ga povezuju sa 'zaverom protiv Vučića'". Advokat će mu biti Đukozon - pretpostavlja Mrgud Penzos.

- Izdrži, legendo. Ti si za sve njih doktor nauka - poručuje Powers Austine.

- Jeftinije ti je da jednostavno kažeš Vučiću da ga još uvek voliš - konstatuje Calibanite Lion.

- Ima da se opariš više nego tvoj ćale u Krušiku - mišljenja je Josip Broz TITO.

- Doći će na red taj predmet tamo negde 2025. kad će već biti u tvorza. Taman za cigare - smatra Launcelot.

- Neću da me Vučićevi mediji povezuju sa Belivukom, jer to šteti Vučiću. Ako sam ja dobro razumeo Slinu - napisao je 5nalog.

- Nešo iz BG-a, jedini način da skineš odgovornost sa sebe, jeste da progovoriš. Kaži sve ono što ti je na duši. Kazna će ti u tom slučaju biti dosta manja, a i sud ceni iskreno kajanje. Znači, progovori i zakopaj GA - poručuje Aca_ROM.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati