Hronika

Direktno.rs

01. 06. 2021. 14:30 8

Palma se šegači, ŽRTVE DRHTE: Tužilaštvo da reaguje više (VIDEO)

"Duboko verujem da Tužilaštvo za organizovani kriminal treba da preuzme slučaj "Palma". Ispunjeni su svi uslovi, u organizovanje podvođenja i pedofilije uključeno je više od tri lica, a jedan od njih je Dragan Marković, državnik na položaju. Službeno lice“, rekla je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić i pozvala da se sprovedu sve istražne radnje.

- Moj iskaz  u Kraljevu je bio mnogo detaljniji i opširniji. Nemam poverenja u jagodinsku policiju, a profesionalni aplauz za tužiteljku Majdu Rakić.

Tepić je rekla kako TOK mora da reaguje, jer se "Palma šegači i igra kolo, a žrtve drhte".

- Lopta je u rukama tužilaštva, mislim da oni treba da izađu sa nekim epilogom, da kažu nema osnova za pokretanje istražnog postupka, jer su ovo sve bile predistražne radnje ili da kažu ima i pokrenu postupak i privedu Palmu. Da ga sklone iz javnosti, a ne da igra kolo, zavitlava se i šegači, dok žrtve u Jagodini drhte - poručila je potpredsednica SSP.

Tepić je upitana ima li informacije da li su policija ili tužilaštvo kontaktirali svedoke koji su tražili zaštitu. Rekla je da ima, ali da ne može o tome da govori.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati