Hronika

Direktno.rs

10. 05. 2021. 13:55 10

Čomićkin pomoćnik: Muškarac me jurio da me izbode nožem

Poznati LGBT aktivista i pomoćnik Gordane Čomić, ministra za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, Boris Milićević, napadnut je sinoć ispred svog stana od strane nepoznatog muškarca koji je na njega nasrnuo nožem.

- Muškarac me je jurio sinoć da me izbode nožem. Zahvaljujem se novobeogradskoj policiji na brzom hvatanju počinioca, kao i komšijama koje su im pomogle - napisao je Milićević na Tviteru.

Kako se navodi u službenoj belešci sačinjenoj u policiji, nepoznati muškarac ga je prvo gađao nekim predmetom, a zatim je izvukao nož i glasno rekao: "Sada ću da te zakoljem, p*deru" i pojurio za njim.

Milićević je uspeo da pobegne do svog stana i obavesti policiju koja je kasnije uhapsila napadača. On je, inače, dugogodišnji borac za prava LGBT osoba, i član Predsedništva Socijalističke partije Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati