Hronika

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

20. 04. 2021. 13:49 10

Dačićev konzul podvodio maloletnice na bunga-bunga žurkama

Marčelo Lala (46), koji je u novembru 2019. godine, dok je Ivica Dačić bio ministar spoljnih poslova, postavljen za počasnog konzula Srbije u italijanskoj regiji Kampanja, bio je u središtu skandala zbog podvođenja devojaka na čuvenim bunga-bunga zabavama koje su organizovane za političare. Italijanska štampa je sumnjala da je modna agencija "Dajmond fešn model" čiji je Lala suvlasnik, za "lude seks-žurke" iznajmljivala devojke koje nisu nosile donji veš, neke od njih čak i maloletne, i to za 60 evra, pisali su režimski mediji te godine.


- Afera u čijem je središtu bio Lala izbila je u februaru 2012, posle čuvene zabave na kojoj je bilo mnogo lokalnih političara i moćnika, a navodno je povod za nju bio promocija jedne TV emisije. Međutim, posle žurke, u italijanskim medijima isplivali su detalji sa zabave - da su devojke koje su zabavljale goste bile oskudno odevene, na visokim štiklama i da nisu nosile veš, pa su je nazvali „erotskom žurkom bez gaća“. Zvanice su, kako su naveli, zabavljale izuzetno mlade devojke, a štampa je upravo Lali zamerila što je maloletnice doveo da zabavljaju političare i starije bogataše - rekao je tada dobro obavešten izvor za beogradske medije.

Lala se tada, kako kaže italijanska štampa, oglasio u medijima. Priznao je da je njegova agencija dovela devojke, od kojih su neke ble maloletne, ali je tvrdio da njihov zadatak nije bio da seksualno zadovoljavaju goste, već da budu lepe i da se promovišu. Priznao je i da ih je lično platio 60 evra, navode režimski mediji.

Dačić se tada pravdao da nije znao ništa o tome, već da je Lalu predložila otpravnica poslova ambasade u Rimu Tatjana Garčević. 

Bunga-bunga žurke su opet dospele u javnost nakon jučerašnje konferencije za medije potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić koja je pustila svedočenje bivšeg zaposlenog u hotelu Dragana Markovića Palme, koalicionog partnera Ivice Dačića, u kom svedok tvrdi da je Marković u tom hotelu podvodio maloletnice.

- Radio sam u hotelu u Končarevu, koji je Markovićev. U tom hotelu nakon raznih žurki, pevale su naše "zvezde", putem Lux taksija dolazile su devojčice od 15, 16, 17 godina, što su devojčice za njega i ljude koji su njegovi koalicioni i poslovni partneri. Znalo se da posle takvih žurki devojčice idu sa njim ili njima. Uglavnom je to nakon napijanja devojčica. Pričali su im da im neće biti ništa i da će im biti okej, ali ništa tu nije okej, jer su te devojčice doživele traume. Verujem da je jedan čovek koji je govorio o pedofiliji mislio na njega - glasilo je svedočenje jednog od građana Jagodine.

Takođe, premijerka Ana Brnabić dala je izjavu za medije dok je bila ministarka da ju je Palma pozivao na bunga-bunga žurke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati