Hronika

[ Izvor: Mediji ]

06. 04. 2021. 19:48 1

Uhapšen mladić (18) zbog nestanka devojčice

Osamnaestogodišnjem mladiću, sa kojim je posle 16 dana potrage pronađena maloletna A. M. iz Kragujevca, određena je mera zadržavanja u trajanju od 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje, da je izvršio krivično delo obljuba nad detetom.

Mladić će sutra biti priveden na saslušanje Višem javnom tužiocu, potvrdio je viši javni tužilac u Kragujevcu Dejan Veljković.

Da podsetimo, devojčica je, po odluci Centra za socijalni rad, privremeno bila smeštena u prihvatilište za decu u okviru ustanove socijalne zaštite. Odatle je, kako kažu iz Centra, samovoljno otišla, a potom je policija je krenula u potragu za njom.

Kako kažu roditelji, želeli su da je razdvoje od starijeg, punoletnog momka sa kojim se viđala i zbog toga je bila u prihvatilištu.

Pronađena je upravo sa tim osamnaestogodišnjim mladićem koji je uhapšen i čeka da bude priveden nadležnom javnom tužilaštu, jer je osumnjičen za obljubu nad detetom. Policija je devojčicu vratila u prihvatilište, a ona će se uskoro vratiti u roditeljski dom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati