Hronika

Direktno.rs

02. 04. 2021. 12:47 24

"Da li je Zelja (SNS) uhapšen u Beču zbog droge"?

Pokret Oslobođenje objavio je danas da su zatražili zvaničnu potvrdu od policije Grada Beča da je državljanin Srbije Z.M. koji je uhapšen u austrijskoj prestonici sa gotovo četiri kilograma heroina, ustvari Zoran Milojević Zelja, funkcioner Srpske napredne stranke.

Predsednik Odbora za borbu protiv kriminala iz pokreta Oslobođenje Milan Dumanović podsetio je da se radi o predsedniku pokrajinskog odbora SNS za Kosovo i Metohiju, koji se dovodi u vezu sa brojnim aferama u Srbiji, među kojima su „kidnapovanje opozicionih aktivista u Vrbasu i gradnja ilegalnog ugostiteljskog objekta na Pančićevom vrhu“.

- Mi smo danas kontaktirali bečku policiju da nam potvrde vest koja se pojavila u tamošnjim medijima, a stidljivo i na pojedinim srpskim portalima, da je Milojević uhapšen u Beču sa velikom količinom heroina - objašnjava Dumanović.

Ukoliko se to potvrdi kao istina, kaže on, biće to još jedan dokaz o „teškim kriminalnim vezama SNS režima“ i „organizovanom klanu koji dopire do samog vrha vlasti“.

- Pokret Oslobođenje već mesecima ukazuje na ove veze i zbog toga trpimo veliki medijski pritisak. Ali istina o kriminalu ne može da se sakrije - kaže osnivač Oslobođenja.

Dumanović je dodao i da hapšenje funkcionera vladajuće stranke u Beču predstavlja „međunarodni skandal“ i da u ovoj situaciji „treba pratiti ponašanje našeg Ministarstva spoljnih poslova, koje će sigurno pokušati da zataška aferu i isposluje puštanje na slobodu.“

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati