Hronika

[ Izvor: Beta ]

29. 03. 2021. 16:48 8

Otkrivena laboratorija droge u Somboru (FOTO)

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas, prilikom obilaska ilegalne laboratorije za uzgoj marihuane koja je otkrivena u selu Gakovo, kod Sombora, "da je svaka zaplena narkotika za policiju veliki uspeh i velika pobeda", saopšteno je iz MUP-a.

Vulin je rekao da "Srbija neće biti sigurno mesto za narko-dilere i da će ih policija hapsiti bez obzira da li prodaju jedan gram marihuane ili su napravili plantažu".

- Кada uspemo da pronadjemo i sprečimo ilegalnu proizvodnju narkotika, znamo da smo uradili veliku stvar, sačuvali smo ljudske živote. Organizovana banda koja je ovo radila, više to neće moći da radi. Neće moći da truje našu decu, a tehnologija i novac koji su uložili neće poslužiti za ono za šta su mislili, već su njome osigurali sebi dugogodišnju robiju - rekao je Vulin.

Vulin je rekao da veruje da "treba suditi za pokušaj ubistva svakome ko proda drogu, posebno maloletniku", ali i da su "važeći zakoni dovoljno dobri da ovakav ološ stave na dugogodišnju robiju".
Pripadnici policije u Somboru su u ilegalnoj laboratoriji u Gakovu zaplenili 2.176 biljaka marihuane, opremu za proizvodnju ove vrste narkotika i suplemente.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, uhapšeni su D.B. (36), S.B. (26) i D.D. (31), koji su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati