Hronika

T. D. [ Izvor: Mediji ]

26. 03. 2021. 21:47 13

Šta je rekao Lečić policiji nakon SEDAM SATI ispitivanja (FOTO)

Glumac Branislav Lečić nakon više od sedam sati ispitivanja napustio je policijsku stanicu "29. novembar", gde je davao izjavu nakon što ga je koleginica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje 2012. godine. Kako je Tužilaštvo saopštilo, on je negirao sve optužbe.

Kako mediji prenose, nije davao nikakve izjave, samo je mahnuo okupljenim fotoreporterima i sa advokatom ušao u automobil koji ga je čekao.

Glumac je dao izjavu u policiji u svojstvu građanina, čemu je prisustvovao zamenik javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, rekla je večeras portparolka tužilaštva Ivana Rakočević.

- U svojoj izjavi Lečić je u potpunosti negirao navode Danijele Štajnfeld. Više javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja sa prikupljanjem dokaza, kako bi se donela odluka o daljem toku postupka - dodala je Rakočević.

Lečić je izbegao davanje izjava, stanicu je napustio na drugi izlaz, od onoga na koji je ušao, i gde su ga čekali brojni novinari.

On je danas na saslušanje došao u pratnji advokata nasmejan, a kako prenose pojedini beogradski mediji, glumac je na saslušanju negirao optužbe i rekao je da želi da bude ispitan na poligrafu.

Lečić je prethodno medijima rekao da je sada prilika da on "da izjavu na mestu koje je zaduženo za te stvari".

Podsetimo, Danijela Štajnfeld je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu optužila glumca Branislava Lečića za silovanje i u javnosti nije navela gde se to dogodilo.

U inicijalnoj verziji ovog teksta, portal Direktno.rs je preneo informaciju da je Danijela Štajnfeld Lečića "optužila za silovanje 2012. godine u Ritopeku", ali ova informacija nije tačna iz razloga što glumica nikada nije rekla konkretnu lokaciju kuće u kojoj se napad navodno dogodio, te je neopravdano stečen utisak da je u pitanju kuća u Ritopeku.

U analizi portala Raskrinkavnaje.ba opravdano je ukazano da je u prvobitnoj verziji teksta pogrešno insinuirano da je Štajnfeld izjavila da se silovanje dogodilo u Ritopeku, što glumica, nije javno rekla, pa je to portal Raskrinkavanje.ba ocenio kao dezinformaciju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


U trendu

Zoran Živković [29.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati