Hronika

Direktno.rs

07. 03. 2021. 17:42 13

HIT "Kriminalna grupa se infiltrirala u SNS" (VIDEO)

Režimski mediji i dežurni analitičari u poslednjih mesec dana sve rade kako bi udaljili kriminalnu grupu Veljka Belivuka, koja je uhapšena zbog niza stravičnih zločina, od režima, a među udarnim pesnicama u toj misiji je televizija Pink. Danas je ponovo usledilo ograđivanje SNS i Vučića od tog klana, a na ovoj televiziji je "briljirao" Marko Matić, jedan od glavnih analitičara naprednjaka, koji je istakao da "SNS nije formirala pomenutu kriminalnu grupu, već se ona infiltrirala u stranku".

Matić, glavni urednik Antidota, jedan je od glavnih medijskih jastrebova Srpske napredne stranke. Kada god je potrebno, gostuje po režimskim televizijama, gde staje u odbranu Vučiću i naprednjacima, a kritikuje sve njegove političke neistomišljenike.

Tako je bilo i danas, kada je gostovao na televiziji Pink, gde je govorio o obraćanju predsednika Srbije, ali je i osetio potrebu da govori o navodima opozicije da je "Belivukovu grupu stvorila SNS".

- Žele da predstave da je ova mafija bila tvorevina Srpske napredne stranke. E, sada, da bismo tu stvar raščistili... Znate, Srpska napredna stranka ima 700.000 članova. Jedan posto je 7.000 ljudi, a ovde govorimo o svega 10-15 osoba. Dakle, to je jedan zanemarljiv procenat. I, prvo, nije SNS formirala tu grupu, već je ta grupa uspela da se infiltrira i u Srpsku naprednu stranku i u same državne strukture. A ima ih i u drugim strankama - rekao je Marko Matić.

Na direktan način je potvrdio da je u SNS bilo članova kriminalne grupe koji su pre nešto više od mesec dana lišeni slobode. Šta li će mu na sve ovo reči šef?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati