Hronika

[ Izvor: atvbl.com ]

03. 03. 2021. 11:22 2

Uhapšen Snajper na Jahorini!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske uhapsili su na Jahorini Slobodana Milutinovića, poznatog sa nadimkom Snajper, saznaje atvbl.com.

Posećamo, Milutinović, kontroverzni čelnik Fudbalskog kluba Kabel, dobro je poznat policiji, ima debeo dosije i zabranu dolaska na stadion Vojvodine, piše atvbl.com.

Presudom Osnovnog suda u Novom Sadu, zbog nasilja mu zabranjen pristup stadionu Karađorđe kad FK Vojvodina igra utakmice.

Istovremeno, u Novom Sadu je, kako piše Nova.rs, uhapšen i njegov rođeni brat. Za sada nije poznato koji su razlozi hapšenja, ali se Milutinović godinama povezivao sa kriminalom, reketiranjem i nasilničkim ponašanjem.

Na njega je čak tri puta pokušan atentat postavljanjem eksploziva pod automobile, a poznat je i po vezama sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati