Hronika

[ Izvor: Blic ]

01. 03. 2021. 19:26 6

DRAMA U LAJKOVCU Socijalnoj radnici bacila kiselinu u lice!

Radnicu Centra za socijalni rad u Lajkovcu Lj. P. (61) napala je danas njena 43-godišnja sugrađanka, polivši je po licu tečnošću za koju se sumnja da je sona kiselina, piše “Blic”.

Lj. P, socijalna radnica Centra, napadnuta je ispred te ustanove u popodnevnim časovima kada ju je, kako se saznaje, presrlela 43-godišnja Lajkovčanka koja ju je najpre verbalno napala, a potom je po licu isprskala nepoznatom tečnošću.

Nakon toga, ona je pobegla sa lica mesta, a pošto je Lj. P. poznat njen identitet, policija nakon prijave za napad, traga za 43-godišnjom ženom.

Socijalnoj radnici pomoć je ukazana u lajkovačkom Domu zdravlja, ali je zbog prirode povreda na licu nastalih, kako se sumnja sonom kiselinom, upućena u bolnicu u Valjevu gde će biti utvrđen stepen povreda i poreklo tečnosti.

- Pretpostavlja se da je motiv napada revolt Lajkovčanke, s obzirom na to da je Centar za socijalni rad, u slučaju koji vodi povređena Lj. P, nedavno doneo odluku da njenog desetak godina mlađeg brata smesti u ustanovu socijalne zaštite, jer je utvrđeno da sestra nije sposobna da se stara o njemu - kažu izvori “Blica”.

Pored policije, o napadu na socijalnu radnicu obavešteni su resorno ministarstvo i direktor Međuopštinskog Centra za socijalni rad u Ljigu, u čijem sastavu funkcioniše odeljenje u Lajkovcu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati