Hronika

Direktno.rs

27. 02. 2021. 14:41 15

Stefanović, Papić i Handanović: Tajno SNS ćaskanje u restoranu Ace Bosanca (FOTO)

Zajedničke trenutke bivšeg ministra policije Nebojše Stefanovića, njegovog kuma Aleksandra Papića i Damira Handanovića, koje je verovatno slučajno na proslavi svog rođendana u prestoničkom restoranu "Temperament" "uhvatila" bivša supruga Duška Šarića, objavili su režimski mediji, ali su u detaljnom opisu biografija osoba sa slike "zaboravili" da napomenu da Handanović nije samo "estradni autor", već pre svega član Glavnog odbora vladajuće stranke, blsiki saradnik Gorana Vesića i direktor Centra beogradskih festivala!

Svetlana Ceca Dimitrić, bivša snaja Darka Šarića, pravosnažno osuđenog na 15 godina zatvora zbog švetca 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike, fotografiju je na društvenoj mreži objavila pre godinu i po dana. Otkud se slika koja je snimljena 24. avgusta 2019. našla u medijima nije poznato, ali je zanimljivo to što je objavljena u momentu kada režimski mediji bivšeg ministra policije i njegovog kuma, povezuju sa beogradskim ugostiteljom Aleksandrom Kajmaković, koji je saslušan u predistražnom postupku pranja para kriminalne grupe Veljka Belivuka.

I restoran "Temperament" u kome je bivša gospođa Šarić proslavila rođendan i "zakačila" Stefanovića, Papića i Handanovića, takođe su režimski mediji pominjali u tom preistražnom postupku, navodeći da je "Kajmaković upravo na predlog Slaviše Kokeze, aktuelnog predsednika Fudbalskog saveza Srbije i tadašnjeg ministra policije otvorio ovaj restoran u "Beton hali"". Kajmaković je, prema pisanju režimskih novina i portala, na saslušanju izjavio i da ga je Stefanović uputio na "svog čoveka od poverenja Aleksandra Papića", kao i da prihodi od restoreana idu "50 odsto Stefanoviću i Papića, a po 25 odsto Kokezi i njemu".

I dok je sudeći prema Kajmakovićevoj izjavi koji su objavili režimski mediji jasan njegov odnos sa Stefanovićem i Papićem, uloga "trećeg čoveka" na slici - Damira Handanovića, za sada nije rasvetljena. Handanović je javnosti, i to onoj usmerenoj ka folk muzici, postao poznat po hitovima koje je između ostalog pravio i za Svetlanu Ražnatović, a svojevremeno je bio i muzički urednik Siti rekordsa i RTV Pink. U leto 2018. postavljen je za direktora CEBEF-a, u čijoj nadležnosti je organizacija više od polovine prestoničkih festivala, kao što su BELEF; FEST, BEMUS, i postaje jedan od najbližih saradnika Gorana Vesića, zamenika gradonačelnika Beograda.

Do dana današnjeg nije razjašnjeno koji je doprinos kulturi dao Handanović da bi bio imenovan na takvu funkciju, da li su to folk hitovi, članstvo u SNS-u, ili možda to što na profilima na društvenim mrežama non-stop hvali lik i delo predsednika Aleksandra Vučića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati