Hronika

[ Izvor: Nova.rs ]

25. 02. 2021. 18:20 3

Aleksić negirao nedozvoljene polne radnje

Profesor glume Miroslav Mika Aleksić, vlasnik škole "Stvar srca", koga je nekoliko devojaka optužilo za silovanje i seksualno zlostavljanje, saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu povodom nove prijave za nedozvoljene polne radnje. Prema pisanju medija, on je negirao krivično delo.

Reč je o devetoj žrtvi koja je Aleksića optužila za nedozvoljene polne radnje, a koja je takođe danas saslušana na ove okolnosti.

Aleksić je, kako piše Nova.rs negirao krivično delo, a on je tokom dana sproveden iz pritvora u Više javno tužilaštvo. Kako saznajemo, istraga protiv Aleksića je proširena, tako da se sada tereti za tri krivična dela: silovanje, seksualno zlostavljanje i nedozvoljene polne radnje.

Inače, tokom istrage saslušane su devojke koje su Aleksića optužile za silovanje i seksualno zlostavljanje, a među njima su i glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić.

Podsetimo, osumnjičeni Aleksić se tereti da je u periodu od 2008. do 2020. godine, izvršio osam krivičnih dela silovanja i nedozvoljene polne radnje, na štetu šest oštećenih, od kojih je jedna maloletna, prema ostalim ostećenima su radnje izvršenja preduzete i dok su bile maloletne i nakon punoletstva.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati