Hronika

Direktno.rs

06. 02. 2021. 09:30 17

Pojavio se Rebić: Belivuk i njegovi u zatvoru 30-40 godina

Direktor policije Vladimir Rebić posle dva dana od hapšenja Velje Nevolje, pojavio se u javnosti. Nije ga bilo na konferenciji za medije kada su svi odgovorni u MUP i državi govorili o kriminalnoj grupi koja je završila iza rešetaka. Bio je jutros gost, naravno, Novog jutra na televiziji Pink, gde je pričao o aktuelnom slučaju hapšenja Belivuka i ostalih.

Rebić je rekao šta očekuje nakon saslušanja Belivukove kriminalne grupe pred Specijalnim sudom u Beogradu. Direktor policije je uveren da će Belivuk i njegova ekipa, kako je rekao, ostati iza rešetaka narednih 30 do 40 godina.

- Ja sam potpuno siguran da će se Belivuk i njegova ekipa naći iza rešetaka, i verujem da će biti tamo narednih 30, 40 godina, ali isto tako je važno da se seku tokovi, da dok su oni u zatvoru iseku ti finansijski tokovi i da se jednom za svagda ugasi ta grupa - rekao je Rebić.

Podsetimo, Veljko Belivuk je pre dva dana uhapšen u velikoj zajedničkoj akciji MUP-a i BIA, sa njim je priveden i njegov najbliži saradnik Marko Miljković. Oni se terete za ubistva i najteža krivična dela.

 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati