Hronika

Direktno.rs

04. 02. 2021. 12:39 21

Država je od navijača napravila kriminalce koji je ugrožavaju (VIDEO)

To nisu navijači nego kriminalci, nećemo dozvoliti novi Zemunski klan - rekao je Aleksandar Vulin, ministar MUP, posle hapšenja 17 pripadnika organizovane kriminalne grupe. Zaboravio je, ipak, Vulin i oni koji su ga poslali na konferenciju za medije da kaže da je država od navijača, u ovom slučaju Velje Nevolje i Marka Miljkovića napravila kriminalce, koji su ugrozili vlast i državu, pa su pušteni niz vodu i završili s lisicama.

Država je "navijačima" dala policijske značke, policijsku pratnju, službena vozila... Konkretno, Veljko Belivuk je imao tri "škode" u vlasništvu države i pratnju, tako da su Vulinova opravdanja i izjave potpuno u suprotnosti sa onim što je država omogućila ljudima koji su sada završili iza rešetaka. 

Kako se pričalo po gradu, Belivuk je služio za takozvane prljave poslove, a i ne tako davno, prilikom hapšenja urlao je uz reči: "Bio sam vam dobar kad sam zakopavao oružje u Jajincima".

Podsetimo, reč je o "oružju" koje je kao pronađeno u jednoj od montiranih afera kako neko pokušava da ubije Alekasndra Vučića. Kada su počeli da ugrožavaju državni vrh sa nizom kriminalnih dela, vlast je morala da interveniše i pusti niz vodu Belivuka i Miljkovića.

Dijana Hrkalović, sve više u negativnom kontekstu pominjana od strane režimskih medija, povezivana je sa ovom grupom "navijača" još iz vremena Saleta Mutavog, a ostaje da se vidi šta će biti sa njenom sudbinom.

Uglavnom, iza ćoška čekaju nove Velje Nevolje, novi navijači i "navijači" koji već sutra mogu biti novi kriminalci na usluzi državnom vrhu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati