Hronika

M. Ž.

03. 12. 2020. 06:25 16

REVANŠIZAM Pozivao Vučića da pohapsi farmakomafiju, pa mu izbušili gume

Profesor doktor Alek Račić pretrpeo je neprijatnost ispred stana na Vračaru, kada je ugledao izbušene gume na svom automobilu, kao i na vozilu supruge. On je u razgovoru za Direktno.rs kazao da nema neprijatelje i da ni na koga ne sumnja, osim što u javnim nastupima poziva na predizborno obećanje Aleksandra Vučića da se pohapsi farmakomafija i da je to jedini razlog koji su i on i policija shvatili kao pretnju.

- Izbušili su noćas gume na mom automobilu, kao i na autu moje supruge. Automobili uopšte nisu bili jedan pored drugog. Obavestio sam SUP Vračar, došla je patrola i napravila uviđaj. 'Ajde što su moj auto oskrnavili, ali kad je policajac video izbušene gume na "puntu" moje žene, on se vidno uznemirio i rekao: "Vidite, ja moram da vas upozorim da mi ovo moramo da zavedemo kao ozbiljnu pretnju, jer taj neko, prvo zna ko vam je žena, drugo zna koji auto ona vozi, a treće i njoj su izbušene gume. Prekosutra dođite po izveštaj, a u međuvremenu ako vas neko pogleda popreko, Vas ili ženu i decu, odmah dođite u SUP". Neverovatno, kao da smo u vreme gestapo - rekao je dr Račić za Direktno.rs.

On je ubeđen da je to učinjeno zbog njegovih izjava u medijima.

- Ne postoji nikakva druga mogućnost. Osim što govorim o koroni i posledicama bombardovanja, pozivam i na ispunjenje predizbornih obećanja Aleksandra Vučića još iz 2012. da se pohapsi zdravstvena mafija. Sto posto je to u pitanju, jer drugi razlog zaista ne vidim. Nisam ni znao za tolike afere u zdravstvu dok ih on sam nije obelodanio tokom predizborne kampanje - kazao je naš sagovornik.

Poznati hirurg ima suprugu i troje dece. Iako ovaj događaj smatra kao direktnu pretnju, nije uplašen za bezbednost jer smatra da bi bila sramota države kada bi mu se nešto dogodilo.

- Lično nisam uplašen jer mislim da bi to bila velika sramota kada bi mi se nešto desilo. Ja se borim za to da se kriminalci privedu pravdi. To znači da država uopšte ne postoji ako ja treba da stradam jer sam to rekao. Ovo je sigurno poruka onima koji se usude da kažu nešto protiv zdravstvene mafije. Mnogi su pričali protiv režima, pa nikom ništa. No, kada se dirne u farmakomafiju, evo šta se dešava - konstatovao je i dodao:

- Sve drugo što ja pričam, zasnovano je naučnom istraživanju, a i neće sigurno NATO pakt da mi buši gume ako kažem da je učestalo oboljevanje posledica osiromašenog uranijuma - zaključio je profesor dr Alek Račić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati