Hronika

[ Izvor: Blic ]

30. 11. 2020. 09:56 1

Radnik doma zdravlja POLOMIO NOS vođi tima za testiranje na koronu

U kovid ambulanti u Valjevu u nedelju došlo je do fizičkog okršaja dvojice zaposlenih, kada je jednom od njih polomljen nos!

Zbog ovog incidenta, protiv radnika valjevskog Doma zdravlja N.S. (39) biće podneta krivična prijava u redovnom postupku jer je svom kolegi O. A. (37) udarcem pesnicom naneo telesne povrede, saznaje "Blic". 

Incident se dogodio u nedelju u 18 časova ispred zgrade Doma zdravlja, koja je zbog teške epidemiološke situacije pretvorena u kovid ambulantu. Povod za fizički obračun između dvojice medicinskih radnika za sada nije poznat, a uprava Doma zdravlja nije se oglašavala.

Posle verbalne rasprave ispred zgrade ustanove, kako se nezvanično saznaje, N. A. je svom kolegi zadao tri udarca u predelu glave, tom prilikom mu polomivši nos. Zbog toga je O.A, koji je kao medicinski tehničar angažovan kao vođa tima za testiranje na korona virus, morala da bude ukazana lekarska pomoć.

Nakon incidenta pozvana je policija koja će, kako se saznaje, protiv N.S. podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku za nanošenje teške telesne povrede.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati