Hronika

[ Izvor: Telegraf.rs ]

24. 11. 2020. 12:29 0

Za smrt male Lune 40 godina: Očuh monstrum osuđen

Zoran Albić (25) očuh iz Prahova, osuđen je danas u Višem sudu u Zaječaru na 40 godina zatvora jer je zverski ubio malu Lunu Firulović (2.5) iz Negotina.

Juče su u ovom sudu iznete završne reči, a kako smo već objavili Albić se sve vreme branio da nije ubio Lunu, već da ju je samo šamarao.

Kako je za Telegraf.rs ispričao Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", čiji pravnici zastupaju oštećenu stranu, jučerašnje ročište je bilo veoma potresno.

Dodao je da je ono što je optuženi, sada već okrivljeni Albić govorio u svojim završnim rečima, pokazalo da on nema ni trunku griže savesti.

- Ni u jednom momentu nije spominjao dete. Sve što je govorio odnosilo se na to da on ne zaslužuje maksimalnu kaznu, jer je on samo šamarao devojčicu, da nije bilo ništa više od toga i da nije kriv za smrt deteta. Sve što je iznosio, iznosio je kako bi na bilo koji način opravdao sebe, a ni na koji način nije pokazivao kajanje - ispričao je Jurić za Telegraf.rs.

Jurić je rekao i da je Albić juče veoma drsko ponašao u sudnici, te da je i dobacivao njihovoj zastupnici:

- Dobacivao je da nije istina to što se govori. I on sam je u toku procesa priznao neke stvari. a danas je to poricao. Danas je dobacivao da to nije istina.

Na preprošlom ročištu, da podsetimo, saslušan je veštak Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu. Veštak je ostala pri svom ranijem nalazu, a to je da Albić u trenutku ovog zločina nije bio neuračunljiv, niti mu je bila smanjena uračunljivost.

Na ročištu pre toga, saslušani su svedoci - Albićev stric, koji se isto zove i preziva kao on, i bivša Albićeva devojka Mira B, koja se izjasnila da je i nju tukao.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati