Hronika

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

19. 11. 2020. 17:49 36

"Čaba Der je dobio nalog da me ubije"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je dobio informacije da je plaćeni ubica Čaba Der rekao da je dobio nalog da ga ubije.

- Dobiosam informaciju da je istina da je plaćeni ubica Čaba Der danas policiji u Budimpešti otkrio da je dobio ponudu od dve različite kriminalne organizacije s naših prostora da me ubije - rekao je Vučić.

Istakao je da se ne plaši tih pretnji.

- Svakako neće ništa prekinuti, ni pruge, ni puteve. Nemam baš nikakav strah, ne interesuje me šta ko pokušava da uradi - rekao je on.

Podsetimo, Čaba Der (39), plaćeni je ubica poznat pod nadimkom nasmejani ubica. On je trenutno u pritvoru u Mađarskoj zbog sumnje da je ubio najmanje troje ljudi - u Beogradu, Holandiji i Budimpešti.

On je prošle godine u decembru priznao da je u januaru 2018. na Banovom brdu u Beogradu hladnokrvno ispalio hice u Nebojšu Markovića (37) koji je u tom trenutku iz gepeka vadio dečja kolica.

Takođe, podsetimo i da je Nebojša ubijen greškom pošto ga je Čaba Der zamenio za Aleksandra Šarca, koji je pre par nedelja ranjen u TC Ušće, usled čega je nešto kasnije i preminuo. Inače, ubijeni Nebojša bio je Šarčev zet.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 36

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati