Hronika

Direktno.rs

21. 10. 2020. 08:51 4

DVA PUTA OSUĐIVAN Lokalni SNS političar tukao ženu, pa majku i babu i opet ga ZATVORILI

Bojanu Boniću (33) bivšem predsedniku mesne zajednice Biskuplja kod Velikog Gradišta, Osnovni sud u tom mestu odredio je pritvor od 30 dana zbog sumnje da je ugrozio sigurnost bivše supruge Nataše i njenog advokata, i to je samo jedno od (ne)dela koja mu se stavljaju na teret. Ovaj lokalni kabadahija je kao član SNS-a do sada dva puta osuđivan zbog nasilja u porodici!

Bojan Bonić je bio predsednik Mesne zajednice Biskuplje, od 2012. do 2016. godine, a u narednom periodu u selu je bio zadužen za civilnu zaštitu. Njegovo ime na listi SNS za lokalne izbore 2016. objavljeno je u Službenom glasniku, a Srpska napredna stranka u godišnjem finansijskom izveštaju za 2016. prikazala ga je kao donatora 26.000 dinara za izbore te godine.

Bonić je ranije dva puta privođen zbog nasilja u porodici, a 7. oktobra bio je nezadovoljan ishodom ročišta na kojem se odlučivalo o viđanju bliznakinja koje ima sa bivšom suprugom, piše "Blic". Čim je izašao iz suda počeo je da vređa bivšu suprugu i njenog advokata Duška Dunića, a kako je objavio "TKP news" na kraju im je uputio pretnju "Videćete vi mene".

Sutradan, u sedam sati, otišao je u biblioteku gde je zaposlena njegova bivša supruga, i ponovo joj je pretio i vređao je. Onda je otišao do suda ne bi li našao njenog advokata, a kako njega nije bilo tamo, otišao je do njegove kancelarije. Međutim, nije ga našao ni tamo, pa se vratio u sud. Advokata ponovo nije našao u sudu, pa je opet otišao do njegove kancelarije, gde ga je zatekao.

Ušao je u kancelariju, i prema pisanju lokalnih medija, počeo je da preti i vređa advokata. Navodno je vikao "Ko si ti da određuješ kada ću da viđam svoju decu".

Pri izlasku iz kancelarije, Bonić je snažno zalupio vratima. Tom prilikom otpala je kvaka, a vrata su se automatski zatvorila, pa je advokat ostao zarobljen u kancelariji. Odmah je pozvao policiju, koja je vrata demontirala i oslobodila ga, a zatim uhapsila Bojana B, koji se na saslušanju negirao delo za koje je osumnjičen.

- Zaista nije zgodno da komentarišem dešavanja u kancelariji jer je krivični postupak u toku - rekao je za "Blic" advokat Duško Dunić koji zastupa bivšu suprugu nasilnika u postupku uređenja viđanja ćerki.

Prebio majku i babu jer mu nisu prepisale imovinu!

Bonić je do sada već dva puta osuđivan zbog nasilja u porodici. Prvi put, pre četiri godine, jer je tukao i maltretirao bivšu suprugu, zbog čega je bio osuđen na godinu dana zatvora, uslovno dve godine.

U momentu kada su u kući bile njegove maloletne ćerke, fizički je nasrnuo i na majku i babu, januara ove godine, zbog čega je osuđen na osam meseci kućnog zatvora, ali kaznu još nije izdržao.

Majku i babu je napao drugog dana Božića, 8. januara, jer su odbile da mu "prepišu" kuću, kombi i "audi". Prvo je majku udario pesnicom nekoliko puta po glavi i telu, a onda odgurnuo babu koja je pokušala da zaštiti svoju ćerku.

Pošto su obe pale, on ih je uhvatio za kosu i vukao po podu. Kad su se oslobodile, pobegle su u sobu i zaključale se. Bojan B. je tada nogom razvalio vrata, ali ih nije napao, već je svoje dve maloletne ćerke iz razvedenog braka, koje su im bile u poseti za Božić, odveo kod njihove majke u Veliko Gradište.

Pri povratku, svratio je u policiju i prijavio da su ga majka i baba napale. Međutim, policija je u kući zatekla dve uplakane i povređene žene i uhapsila nasilnika.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati