Hronika

[ Izvor: 021.rs ]

24. 09. 2020. 22:30 0

Klub u kom je u tuči povređen mladić radio duže od dozvoljenog

Klub "Kaktus" u Laze Telečkog, u kom je u noći između srede i četvrtka došlo do tuče, u kojoj je jedan mladić teže povređen, radio je duže od dozvoljenog, utvrdila je komunalna milicija, saznaje 021.rs.

Kako su naveli u Upravi za inspekcijske poslove za 021.rs, tokom protekle noći, kada je izbila tuča oko dva sata ujutru, milicajci su bili u kontroli u centru grada.

- Obavljena je kontrola na području ulica Laze Telečkog i Mite Ružića i tom prilikom je ugostiteljski objekat 'Kaktus' zatečen u prekoračenju radnog vremena. Isti će biti novčano sankcionisan putem prekršajnog naloga. Dalje kontrole na terenu će se nastaviti - kažu u Upravi i dodaju da komunalna milicija ipak nema pravni osnov da ugostiteljski objekat zatečen u prekršaju na licu mesta isprazni ili zatvori, odnosno na licu mesta izrekne meru privremene zabrane obavljanja delatnosti.

Kako je potvrđeno za 021.rs u policiji, sinoć oko dva sata ujutru dogodio se incident, odnosno tuča više lica. Tom prilikom je povređen dvadesettrogodišnji mladić.

U Kliničkom centru Vojvodine su naveli da je mladić zadobio težu telesnu povredu, te da mu je iščašeno rame.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati