Hronika

Direktno.rs

24. 09. 2020. 09:39 6

Šta je sa Goksijem, nestalim navijačem Partizana?

Jedan od vođa navijača Partizana Goran Veličković Goksi (33) nestao je 3. avgusta u centru Beograda i od tada mu se gubi svaki trag. Osim prijavljivanja njegovog nestanka policiji, već skoro dva meseca niko se više nije oglasio od njegove porodice, a ni policija nije izašla ni sa kakvim informacijama o njemu, pa se ni dan-danas ne zna da li je čovek uopšte živ, gde bi mogao da bude i da li ga policija i dalje traži?

Na sajtu "Nestali Srbija" i dalje se nalazi njegovo ime, što očigledno govori da, bilo živ ili mrtav, Veličković još nije pronađen.

Njemu se 3. avgusta gubi svaki trag, a poslednji put viđen je u Višegradskoj ulici, u plavim mokasinama, teksas bermudama i košulji.

Porodicu je naročito zabrinulo to što od trenutka nestanka nije se javljao, niti je bio aktivan na društvenim mrežama. Samim tim podgrejane su crne misli o najgorem.

Osim njegove supruge, koja je Goksija poslednja videla i koja je njegov nestanak prijavila policiji, niko od članova porodice se više nije oglašavao o njegovom nestanku.

Zašto nema informacija o Veličkoviću i zašto ni skoro dva meseca kasnije nije pronađen, pitanje je za policiju i bezbednosne organe.

S obzirom na to da je, prema navodima medija, odranije imao kriminalnu prošlost, logično bi bilo da policija istraži da li njegov nestanak možda ima veze sa osobama sumnjivih delatnosti i kriminalnog miljea, da li je možda kidnapovan, eventualno mučen ili ubijen...

Sasvim je sigurno to da ga nisu oteli vanzemaljci i odveli ga u neku drugu galaksiju, niti je propao kroz zemlju, a da ništa od njega nije ostalo.

Bio Veličković u ovim trenucima živ ili mrtav, bilo kakve informacije o tome morale bi da se pojave, ukoliko policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja i ukoliko i dalje traje potraga za njim. 

Ko je Goran Veličković Goksi?

Veličković je od ranije poznat javnosti kao jedan od vođa navijača Partizana koji se zajedno sa Milošem Radosavljevićem Kimijem povukao sa južne tribine i osnovao novu navijačku grupu "Partizanovci".

Ta frakcija je posle određenih dešavanja i sukoba između "Grobara" ipak prestala da bude aktivna na stadionu i ne dolazi više na utakmice Partizana ni u fudbalu ni u košarci.

Odranije poznat policiji

Inače, Veličković je od ranije poznat policiji. Od marta se nalazio u pritvoru Centralnog zatvora, jer je protiv njega vođen istražni postupak, a tada je, kako su pisali beogradski mediji, pušten na slobodu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati