Hronika

Direktno.rs

12. 09. 2020. 17:34 15

(FOTO) Ovo je nasilnik iz Novog Sada koji je pretukao mladića

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštava da intenzivno traga za Ivanom Kontićem (1990) osumnjičenim da je, u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede.

- Pozivamo građane, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o osobi sa fotografije, da se jave Policijskoj upravi Novi Sad na broj telefona 064-892- 3876 ili na broj u Ministarstvu 011-362-7223 - navodi se u saopštenju MUP-a.

Takođe, Ministarstvo je u intenzivnom kontaktu sa organima nadležnim za davanje naloga za raspisivanje međunarodne Interpolove poternice.

Podsetimo, na uznemirujućem snimku sa nadzorne kamere vidi se kako Kontić, koji je šef obezbeđenja u novosadskoj kockarnici "Maxbet", krvoločno udara drugog mladića I. S. (28) dok ovaj onesvešćen leži na zemlji.

Ostali radnici obezbeđenja u Maxbetu iz firme-ćerke MaxProtect se takođe vide na snimku kako stoje sa strane i posmatraju dok on brutalno prebija I. S.

U novosadskoj Hitnoj pomoći su sakrili od medija da je mladić koji je žrtva brutalnog prebijanja uopšte prevezen u Urgentni centar.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati