Hronika

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

04. 04. 2020. 19:28 3

Prijović i folker tri meseca u kućnom zatvoru

Naš fudbaler Aleksandar Prijović, folk pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana priznali su krivicu zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima, pa će u naredna tri meseca biti u kućnom zatvoru.

Korpulentni napadač je juče bio u kafiću jednog hotela posle 17 sati, gde se nalazilo 20-ak osoba, pa je policija intervenisala i privela ga. Danas je priznao krivicu, svestan da je postupio protivno pravilima i određena mu je kazna od tri meseca kućnog zatvora.

Sada se čeka samo verifikacija sporazuma od strane nadležnog suda.

Podsetimo, pre njega su Slađana i Radiša Trajković Đani potpisali sporazum o priznanju krivice sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom i osuđeni su na tri meseca kućnog zatvora.

Oni su uhapšeni po nalogu Trećeg Osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Ukupno je uhapšeno 20 osoba, a jednoj trudnici je krivična prijava podneta u redovnom postupku.

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je da je desetoro ljudi iz grupe privedenih u hotelu Kraun Plaza zbog kršenja odluke o zabrani služenja hrane i pića i okupljanja više od pet osoba u zatvorenom prostoru već danas procesuirano, a sutra će i ostalih 12.

- Okupljanje nije bilo u vreme policijskog časa, ali činili su radnje koje nisu dozvoljene. Organizator ili rukovodilac hotela dozvolio je luksuz da se ne poštuje odluka Vlade i dozvolili su konzumaciju pića i okupljanje više osoba - kazao je Rebić i najavio da kazna očekuje i menadžera ili vlasnika hotela, odnosno lice koje je odgovorno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati