Hronika

[ Izvor: N1 ]

13. 12. 2019. 10:30 1

"Tužilac nije bezbedan, Simonović učini sve što obeća"

Milan Jovanović, novinar portala "Žig info", kojem je pre godinu dana zapaljena kuća, rekao je u Novom danu da se plaši za bezbednost zamenika javnog tužioca posle pretnji koje je izneo bivši predsednik Opštine Grocka Dragoljub Simonović. Kako je istakao, Simonović što obeća, to i uradi.

Dragoljub Simonović, okrivljen za paljenje kuće Milana Jovanovića, poručio je na ročištu održanom 12. decembra da "tužiocu može da se desi da više uopšte ne bude i da ne radi kao javni tužilac".

Opisujući šta se dešavalo na ročištu, Jovanović je kazao da je Simonović održao politički govor, izvređao novinare i javno pretio tužiocu.

- Ja sam zabrinut za bezbednost zemenika javnog tužioca, jer gospodin Simonović sve što obeća on to i uradi - kazao je Jovanović za N1.

Govoreći o pritiscima i strahu za sopstvenu bezbednost, novinar "Žig info" kaže da je ne oseća, jer je, kako ističe, svoj život proživeo.

- Da budem iskren, meni je 70 godina. Ja sam svoj život proživeo. Ovo što sada radim, radim za vas mlađe pred kojima je život. Ja se za svoj život ne plašim - napominje Jovanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati