Košarka

[ Izvor: Mediji ]

19. 03. 2024. 09:57 0

Zarađuje milione da priča o košarci, a ne zna ko je Jokić

Zaista zvuči neverovatno da se ovakve stvari dešavaju Stivenu A. Smitu, jednom od najpoznatijih novinara i udarne igle ESPN. Da neko poput njega ne zna ko je Nikola Jokić...

Kao da neko Mesija nazove Lionel Lesi, kao da neko za Novaka Đokovića kaže ovaj Đovović ili Toma Brejdija nazove Ledijem. Ipak, takve stvari se dešavaju i na najvišem nivou.

Smit godišnje zaradio 12 miliona dolara da komentariše NBA utakmice (i poneku iz NCAA), ali ipak ne može da pogodi kako se zove srpski centar.

Kajri Irving je pogodio šut za pobedu preko Jokića, šut oko kog se podigla velika prašina, a američki novinar je pomešao bivšeg MVP i krilnog centra Majami Hita Nikolu Jovića. Pomislio bi neko da nakon što neko dominira godinama na košarkaškim terenima barem zaslužuje da mu znate prezime, ali...

- To je ono šta Kajri Irving radi. Flouter levom rukom, preko Jovića, sa linije slobodnih bacanja, uz zvuk sirene, za pobedu Dalas Maveriksa nad Denver Nagetsima. A sve ovo… Posle duge trojke Luke Dončića za izjednačenje. Ovo je posebno, upravo zato treba da navijam za Mavse da prođu što dalje u plejofu. Ja znam da ja navijam za njih - napisao je Smit.

Naravno, odmah je reagovao i jedan novinar iz Denvera koji je napisao: Preko koga?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati