Društvo i ekonomija

[ Izvor: Danas.rs ]

26. 09. 2024. 10:11 2

Pošta prodaje izgubljene pakete za 235 dinara?

Korisnicima Fejsbuka od jutros stižu sponzorisane objave u kojima se navodi da Pošta Srbije prodaje izgubljene pakete za 235 dinara. Po istoj ceni, u drugoj objavi, aerodrom Nikola Tesla prodaje izgubljene kofere, piše Danas.

Sem što takve "akcije" ova preduzeća nikada nisu imala, piše Danas, da je reč o očiglednoj prevari govore i "zadovoljni korisnici" koji su navodno kupili te pakete.

Zajedničko im je, kako piše, da svi imaju egzotična imena i prezimena koja je teško izgovoriti, pišu na ćirilici, a često promaše i rod.

Tako Magda navodi da je "kupio" paket, da je zadovoljan sadržajem kofera i da će naručiti još dva, navodi ovaj medij.

Među zadovoljnim korisnicima su i ljudi sa prezimenima poput Babičova, Kissne, Olteanu...

Aerodrom: Odmah smo reagovali na pojavu lažnog profila na mrežama

Povodom ovog slučaja, oglasio se Aerodrom "Nikola Tesla", koji je apelovao na građane:

- Napominjemo da je Aerodrom Nikola Tesla Beograd odmah reagovao na pojavu lažnog profila na društvenim mrežama. Putem naših zvaničnih kanala, obavestili smo građane da je reč o prevari koja promoviše navodnu rasprodaju izgubljenog prtljaga, što je potpuna neistina i nije u vezi sa Aerodromom Nikola Tesla - ističu iz Aerodroma i dodaju:

- Naša kompanija je jasno skrenula pažnju javnosti da se suzdrži od interakcije sa ovim netačnim informacijama. Dodatno, iste poruke su postavljene i na lažnom profilu kako bismo dodatno upozorili građane na opasnost od ovakvih prevara - naglasili su i zaključili:

- Apelujemo na sve građane da budu oprezni i ne reaguju na dezinformacije koje se šire putem lažnih profila. Naša posvećenost je pružanje tačnih i pouzdanih informacija, stoga podstičemo građane da se informišu isključivo putem zvaničnih kanala Aerodroma Nikola Tesla za sve relevantne vesti i obaveštenja.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Pet frendli

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati